FARIA LIFESTYLE WAARBIJ ALLES SAMEN KOMT

Faria lifestyle is een boutique waar je blij van wordt.

Alle zintuigen worden op een positieve manier geprikkeld doormiddel van de heerlijke geuren, de serene uitstraling en de magische sfeer komt je tegemoet.

Je vindt bij ons de mooiste producten met een spiritueel tientje, een snufje sport en een vleugje fashion.

Leuk voor jezelf of als cadeau.

Het mentale en fysieke gaan gepaard met elkaar.

Goed balans tussen lichaam en geest is daarom zeer belangrijk.

FEEL GOOD ON THE INSIDE, LOOK GREAT ON THE OUTSIDE !!!

eugenivy_now-dF5Yh5Wc9jY-unsplash
Ontdek de onderdelen binnen

Fariah Lifestyle

LUXUEUZE WALK-IN CLOSET

FARIA FASHION

Heeft een luxueuze walk-in closest met daarin exclusive vrouwelijke & elegante Faria Fashion collectie met o.a. tassen, hoeden, schoenen en accessoires. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer jij je goed voelt, dat je dat uitstraalt en wanneer je er goed uitziet dan voel je je goed. Om je goed te voelen is beweging een belangrijke factor. Voor het stukje beweging zit je bij FARIA FIT helemaal goed.
SPIRITUELE WEBSHOP

FARIA CRYSTALS

Op het gebied van spiritualiteit hebben wij o.a. kristallen, intentie kaarsen, zout-lampen, klankschalen, wierook, salie, etherische oliën, tarot-en orakelkaarten, boeken, journal schriften, beelden en sieraden. Deze producten zijn zeer behulpzaam in het vinden en of verdiepen van het spiritualiteit en zelfbewustzijn. Naast het spirituele is er ook ruimte voor het “fysieke”deel. Houd hierbij het uiterlijk en beweging in gedachten. We willen ons goed voelen en er ook graag goed uitzien. Over zintuigen gesproken… “het oog wilt ook wat” Bij het uiterlijk denken wij aan fashion en de daarbij behorende accessoires.

GRAPHIC DESIGNER

Audra Bodine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a finibus magna, sit amet maximus sem. Donec tincidunt, sem at

SPORT EN YOGA WEBSHOP

FARIA FIT

Wij hebben een prachtige assortiment van sport/yoga-artikelen o.a. matjes, kussens, tassen, sport wear, bidons en petjes.

Wat dit allemaal nog leuker maakt is dat wij ook diverse en unieke groep lessen aanbieden. Ben je benieuwd naar wat voor lessen dit zijn? Kijk dan voor meer informatie op onze site [email protected] en meld je aan voor een gratis proefles.

FARIA LIFESTYLE BOUTIQUE is meer dan alleen maar een winkel, het is een BELEVINGEN. Het is een LIFESTYLE!

Bezoek onze

Faria Lifestyle Boutiqie

Heb je na of tijdens je bezoek aan FARIA LIFESTYLE BOUTIQUE behoefte om een drankje te nuttigen, dan kan dit ook in onze FARIA COFFEE CORNER waar je het sfeertje nog even lekker tot je kan nemen en alles nog even kan laten bezinken onder het genot van een heerlijke chai, thee of coffee. 

We hopen je snel te verwelkomen bij FARIA LIFESTYLE waar alles samen komt.

Namaste

eugenivy_now-FyzE6PGVZ6o-unsplash